Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

Covered Playground Area at Finlay Community School in Gloucester

Posted on 15/08/2019

Purple frame canopy we designed for Finlay School
Finlay Community School wanted to create a space where their pupils could play outside all-year-round. A&S Landscape designed, manufactured and installed a straight roof canopy in an area of the playground.

Project – Finlay Community School add straight roof playground canopy in Gloucester

Product – Motiva Linear

Requirement – Finlay Community School felt their fantastic facilities were lacking a sheltered space where pupils could play under throughout the year. When the conditions were poor, the pupils had to stay inside the school during break and lunchtimes, meaning they couldn’t get any fresh air. A&S Landscape worked with the school to find the perfect shelter solution.