Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

New Outdoor Canopy at Severn Valley Visitor Centre in Shropshire

Posted on 22/08/2019

Severn Valley Visitors Centre Shelter
The Severn Valley Visitor Centre decided to add a cover to their outdoor seating area. This means that visitors can enjoy the fresh air all-year-round.

Project – Severn Valley Visitor Centre add straight roof canopy in Shropshire

Product Motiva Linear

Requirement – With increasing numbers of people enjoying the visitor centre at Severn Valley Country Park, the time had come to improve and extend the attraction. Part of the improvements included adding a covered outdoor seating area. With one of the best views in the county, it seemed like the perfect opportunity to create a special, year-round space for people to enjoy.