Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

Playground Canopy Added at The Mawney Foundation School in London

Posted on 20/11/2019

The Mawney School Straight Roof Shelter
The Mawney Foundation School wanted to create more covered outside space for their pupils to play under. A&S Landscape worked closely with the staff to design a canopy which exceeded their expectations.

Project – The Mawney Foundation School add straight roof canopy in London

Product – Motiva Linear

Requirement – The Mawney Foundation School in Romford, London had fantastic facilities, but often when the weather was poor the pupils had to spend their break times inside. The teachers decided to add a shelter to an area of their playground, which would allow more playtimes to be enjoyed outside, regardless of the conditions. A&S Landscape was brought on board to design, manufacture and install a canopy for the school.