Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

Glass Entrance Canopy Designed for The Co-operative in Grendon

Posted on 15/10/2020

Glass entrance canopy we designed for The Co-operative
As part of an exciting redevelopment on the site of a former pub in Grendon, Warwickshire, The Co-operative opened a new community store.

What was the project?

Included in the modernisation of the old pub, The Co-operative wanted a sleek glass entrance canopy, and approached A&S Landscape for expert input.

Utilising a wall-mounted design, A&S Landscape installed a metal and clear glass front door canopy adding a sleek and modern twist to the former building. This project was entirely customised to the brief provided by The Co-Operative, and offered an opportunity for our team to demonstrate their expertise in custom canopy design and installation.

To find out more about the bespoke entrance canopy we designed for The Co-operative, read the full project here.