Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

Curved Roof Canopy at Wareham Household Recycling Centre in Dorset

Posted on 05/10/2020

Curved roof shelter we made for Dorset Waste Centre
Dorset Waste Partnership is a community service serving the public in Dorchester and the surrounding areas. Following Council approval of plans to improve their depot, A&S Landscape designed and installed a Motiva Duo™ canopy with a symmetric roofline.

Which canopy did we install?

Located between a cluster of new buildings on the improved site, the design for this industrial canopy included Dusty Grey (RAL 7037) steelwork, with Opal polycarbonate roof overhead. Fully compliant with the planning consent granted by the local authority, our expert team were mindful of what the design of the site set out to achieve. The final canopy design added to the improved site for the benefit of workers and the wider residential area at the boundary.

Read more about the curved roof canopy we created for Dorset Waste Partnership on our project page.