Your browser version is out of date and poses a signifigant security risk. Please update your browser to view this site.
Shop

Add a canopy to receive a free quote

Send Request Remove All
Contact Search

Coloured Roof Canopy at Gosden House Special School in Surrey

Posted on 12/06/2018

Gosden House Canopy
The outdoor spaces at Gosden House School are delightful. There was one area adjacent to the playground which was looking for a new sense of identity. This space was perfect for some shade and shelter and a new design feature.

Project – Gosden House add a bright playground canopy to their school in Surrey

Product – Motiva Linear

Requirement – The outdoor spaces at Gosden House School are delightful. There was one area adjacent to the playground which was looking for a new sense of identity. This space was perfect for some shade and shelter and a new design feature.